Eurotrade Fair – De internationale handelsbeurs voor restpartijen en importgoederen

Iedere winkel heeft ze nodig: actie-artikelen die de consument verleiden om hun winkel te komen bezoeken. De marges komen hiermee echter onder druk te staan. Door anders in te kopen biedt u niet alleen uw klanten meer voordeel, maar vergroot u ook uw eigen marges. Verras uw klanten met merkartikelen voor ongekend lage prijzen.

Producten uit parallelkanalen lenen zich hier bij uitstek voor. Hierbij gaat het vaak om eenmalige partijen, verkregen uit restvoorraden van producenten en importeurs. Het prijsniveau van deze producten ligt hierdoor beduidend lager dan normaal. Dit in combinatie met de beperkte beschikbaarheid, maakt deze producten uitermate geschikt om actiematig in te zetten. 

Eurotrade Fair organiseert internationale handelsbeurzen voor dit soort producten. Hier wordt een veelvoud aan consumentenartikelen uit diverse productcategorieën aangeboden tegen sterk gereduceerde tarieven. Daarnaast zijn alle producten die aangeboden worden op voorraad binnen Europa en kunnen per direct geleverd worden. Reden te meer om de beurs te bezoeken en uw bestsellers voor het voorjaar zeker te stellen.

Benieuwd wat deze beurs voor u kan betekenen? Bezoek dan Eurotrade Fair op 25 & 26 januari 2023 in evenementenhal “De Broodfabriek” in Rijswijk (Den Haag).

Voor meer informatie en gratis tickets bezoek onze website.

Voor een impressie bekijk deze video op YouTube. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!