CNV is niet te spreken over het personeelsbeleid van Kruidvat-concern AS Watson. Dat heeft de dienstenbond afgelopen week in een gesprek aan de directie van het bedrijf laten weten.

In april kwamen de dienstenbond en FNV Bondgenoten al in het verweer tegen de in hun ogen ‘barbaarse’ behandeling van het personeel. AS Watson beloofde toen beterschap. Daar is het echter in de ogen van CNV Dienstenbond nog te weinig van gekomen. “Er vinden wel enige verbeteringen plaats, maar ze zijn moeilijk zichtbaar”, aldus een verklaring van de bond.

“Recent kregen wij een bericht onder ogen dat uw werkgever samen met uitzendbureau Tempo Team borrels organiseert om nieuw personeel te interesseren voor het bedrijf”, aldus de aan het personeel gerichte verklaring. “Hopelijk is uw directie er wel van overtuigd dat het huidige personeel, mits tevreden, het allerbeste visitekaartje van het bedrijf is. Natuurlijk willen we uw werkgever het voordeel van de twijfel geven, maar we blijven zeer kritische volgers.”