Uitgelicht

Liveblog: Einde voor speelgoedketen Jase & Joy, Adidas betaalt toch huur

In dit liveblog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond het coronavirus.

RetailTrends

Coronacrisis: hoe gaat het met de kleine drogisterijen?

Naast supermarkten en bouwmarkten beleefden ook drogisterijen drukke tijden. Thermometers, handgel, paracetamol en andere ‘corona-gerelateerde’ producten vlogen over de toonbank. Inmiddels lijkt de ergste drukte achter de rug en zijn de drogisterijen weer volop bevoorraad. Hoe gaat het nu met de kleinere spelers uit deze branche in ons land?


Advertorial

Bent u klaar voor intelligente automatisering?

Tegen 2021 zal 80% van alle bedrijven in de sectoren retail en consumentengoederen gebruikmaken van intelligente automatisering: de volgende, onvermijdelijke, stap in de technologische revolutie. Bent u klaar voor customer intelligence, big data-analyse en vooral … grote onlinespelers die de offlinemarkt bestormen?


RetailTrends

Zeven vragen over Zalando’s steun aan de winkelstraat

De zware crisis die de wereld in de greep heeft maakt dat grote, sterke bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen. Zo schieten bierreuzen als AB InBev en Heineken de horeca te hulp en steunt Unilever zijn toeleveranciers financieel. Zalando reikt kledingwinkels de hand via zijn connected retail-platform. Carsten Keller, VP direct to consumer bij Zalando, legt uit hoe.
RetailTrends