Uitgelicht

Belgische tak FNG failliet verklaard

De Belgische tak van het moederbedrijf van Miss Etam is vandaag failliet verklaard door de Ondernemingsrechtbank Antwerpen.

RetailTrends

Waarom jongeren massaal kiezen voor luxe bij Winkelstraat.nl

Coronacrisis of niet: de jongeren van nu lijken hun hand niet om te draaien voor exclusieve sneakers van driehonderd euro of een Chanel-tas van bijna duizend piek. Winkelstraat.nl weet er alles van. “Jongeren zijn niet bezig met ‘moet ik nog voorzichtig zijn’ of sparen, die willen blijven uitgeven”, vertellen Joost van der Veer en Maurits de Gier, oprichters van het platform.

Advertorial

De toekomst van folders: een goede mix tussen offline en online 

Ik woon in een gebouw met drie verdiepingen in het centrum van Londen. Sommige appartementen zijn slechts een fractie van het jaar bewoond: de huurders brengen de zomer graag door op Ibiza of in Saint-Tropez en - zoals u zich kunt voorstellen - was thuiswerken voor hen geen pijnlijke aanpassing. 


Service

Podcast: Retaillessen van Roland Kahn (Coolinvestments)

Voor deze podcast spreken we met Roland Kahn. De oprichter van CoolCat is nu vijftig jaar werkzaam in de retail en kende vele hoogte- en dieptepunten. Kahn spreekt zeer openhartig over de stormachtige internationale ontwikkeling van CoolCat, de vele overnames en hij is opvallend kritisch over zichzelf als het gaat om de te sterke focus op fysieke winkels en het te laat zien van de kracht van e-commerce.


Service

Webinar: Welkom in de wereld van Generatie Z

Meer dan een derde van de wereldbevolking maakt deel uit van deze generatie geboren tussen 1995 en 2010. Generatie Z groeit op in een roerige tijd. Wat zegt de wereld van nu over de toekomst van Generatie Z? En hoe spreek je deze generatie aan als retailer? Lecyca Curiel (1998) en Jahkini Bisselink (1999) doen onderzoek naar hun eigen generatie en nemen je in dit webinar mee in de wereld van Generatie Z.

RetailTrends