Uitgelicht

United Wardrobe overgenomen door platform Vinted

Met de overname wordt Vinted de grootste online markt voor vintagekleding in Nederland.

Advertorial

Zo voorspel je tot 90% accuraat de omzet van elke locatie!

RetailSonar helpt meer dan 200 retailers met het uittekenen van een optimale locatiestrategie, waarin de klant centraal staat. Dat doen ze door slim gebruik te maken van artificial intelligence en big data. Benieuwd hoe? Bekijk deze whitepaper


Advertorial

Handhygiëne met luxe beleving 

Wil jij jouw klanten voorzien van goede hygiëne, maar wil je niet inleveren op luxe beleving? Marie-Stella-Maris helpt je graag met een reinigende én hydraterende handgel met stijlvolle hygiënezuil. 


Service

Dit is de line-up van What's Next in Retail Tech

DIt is de sprekersline-up van What's Next in Retail Tech met onder meer Albert Heijn, Wehkamp, MediaMarktSaturn N3XT, Jumbo Tech Campus, futurist Christian Kromme, neurowetenschapper Dr. Roeland Dietvorst, techexpert Pamela Pavliscak en merkstrateeg Alain Sylvain.

RetailTrends

Peek & Cloppenburg ziet weer kansen

Dat is even wennen: Peek & Cloppenburg dat in Nederland geen winkels sluit, maar er eentje opent. In de Mall of the Netherlands, maart volgend jaar. Wat wordt dat voor een winkel en komen er nog meer bij? We vroegen het countrymanager Marc Hoeben, die volop kansen ziet voor P&C. "De consument wil hoogwaardige en duurzame mode."

RetailTrends