Dyanne Beekman beperkt zich tot vijf winkels

Dyanne Beekman beperkt zich tot vijf winkels

Het plan van Dyanne Beekman om 25 Dyanne Stores te openen is voorlopig van de baan. “Voorlopig worden het er vijf”, zegt de styliste tegen De Telegraaf.

Momenteel is er alleen een Dyanne Store aan de Hilversumse Kerkstraat, waarvan het huurcontract op 1 augustus afloopt. Geruchten dat er financiële problemen zijn, waardoor de winkel na die datum moet sluiten, ontkent Beekman. Wel overweegt ze een verhuizing, omdat ze de bijbehorende spa wil uitbreiden. “De vraag is of ik dat hier ga doen, of elders.” Ze zegt voor meerdere locaties in andere steden in gesprek te zijn.

De winkel doet het volgens Beekman ‘waanzinnig’, terwijl ook de bijbehorende webshop goed loopt. Het besluit om minder winkels te openen heeft er onder meer me te maken dat ze wil ‘kijken welke kant ze opgaat’. “Laten we eerst eens kijken wat er verder in de retail gebeurt”, zegt ze ook. 

Dyanne Store kwam in 2015 voort uit een samenwerking tussen Beekman en vastgoedpartij Syntrus Achmea. Het concept wordt omschreven als een ‘belevingswereld’ van fashion, food, beauty, hair en living. Het oorspronkelijke plan was om twintig tot 25 winkels te openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!