De week in vier tweets

De week in vier tweets

Gepeperde meningen, rake observaties, niet te missen innovaties, opvallende onderzoeken. RetailTrends tipt wekelijks uitingen op de sociale kanalen, buitenlandse nieuwssites en andere media die een beeld geven van wat zich zoal buiten onze landsgrenzen heeft afgespeeld. Vandaag: de week in vier tweets.

Het stadion van voetbalclub Liverpool heeft een nieuwe winkel. De nieuwe ‘Anfield store’ telt bijna tweeduizend vierkante meter, 47 shop-in-shops, 36 kassa’s, 20 shirtbedrukkingapparaten en een 21 vierkante meter grote videomuur. De winkel werd maandag officieel geopend.

Dat Albert Heijn vorige maand een spandoek van Schoolcampus ietwat onhandig voor de bieraanbiedingen plaatste, was grappig. Het bordje ‘own the school year like a hero’ van Walmart boven een vitrine met wapens is echter nogal pijnlijk, met de vele schietpartijen die op Amerikaanse scholen plaatsvinden in het achterhoofd. De retailer wist dan ook niet hoe snel er excuses gemaakt moesten worden.

Toys’R’Us opent een tijdelijke winkel op Times Square in New York. De speelgoedketen krijgt de beschikking over ruim drieduizend vierkante meter in het Knickerbocker-gebouw aan Broadway. Nasdaq was er als de kippen bij om Toys’R’Us te feliciteren.

De meest opvallende tweet uit deze lijst haalde zelfs wereldwijd het nieuws. Donald Trump doet een – nieuwe – aanval op Amazon. De Amerikaanse president haalt in een tweet uit naar het bedrijf, dat veel schade zou toerichten aan 'belasting betalende retailers'. Daarbij gaat Trump overigens voorbij de ruim 350 duizend mensen die bij Amazon werken.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in