C&A opent eerste winkel volgens nieuw concept

C&A opent eerste winkel volgens nieuw concept

C&A heeft in Arnhem zijn eerste vernieuwde winkel in Nederland geopend. In Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Luxemburg werd het concept al eerder geïntroduceerd.

De winkel is gevestigd in winkelcentrum Kronenburg. Voor het ontwerp heeft de retailer twintigduizend klanten geïnterviewd om hun wensen te achterhalen. Nieuw is onder meer de belijning op het plafond, die de optimale looproute aangeeft. Verder is gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten om klanten een ‘huiselijk gevoel’ te geven. Ook is het lichtplan vernieuwd. Dit bestaat volledig uit led-verlichting, wat volgens C&A past bij de duurzaamheidsstrategie.

C&A kondigde in juni al aan dat de nieuwe winkel groter zouden worden. De Arnhemse vestiging is uitgebreid met een aangrenzend panden telt nu zo’n zestienhonderd vierkante meter. C&A wil de komende anderhalf jaar zeker ‘een handvol’ van zijn in totaal 124 Nederlandse winkels verbouwen.
 

Reacties 1


Reinder Koornstra 20 sep, 13:59

Een grotere winkel? Ik zie niets over het aanbod zelf, dat blijft dus gelijk. Ook Blokker heeft een soortgelijke 'vernieuwing' doorgevoerd, met als resultaat dat er minder klanten in bredere gangpaden lopen........

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!