Advertorial: Verpakkingsoplossingen als toegevoegde waarde

Advertorial: Verpakkingsoplossingen als toegevoegde waarde

Inspireren, inpakken en samen verpakkingen creëren die van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijfsidentiteit of merk. Dat is het uitgangspunt van WrappIDup a brand of PACOMBI GROUP. Met een doordachte verpakkingsoplossing brengen wij jouw merk naar een hoger level. 

Ideeënfabriek

WrappIDup is dé oplossing voor iedereen die wil opvallen via de verpakking. Van elk idee, globaal of concreet, maken wij een nieuw verpakkingsproduct. Daarom wordt WrappIDup ook wel onze ideeënfabriek’ genoemd. Wij bieden verschillende producten en diensten, om het hele proces - van idee tot creatie - te ondersteunen. Hierbij richten wij ons op drie pijlers: inspireren, ontwerpen en inpakken. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een maatwerk trendsessie, een persoonlijk moodboard of een inpakworkshop. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om zicht te krijgen op het uiteindelijke verpakkingsontwerp via 2D of 3D visuals.

Brandpackaging: a good idea!

Wat doet een verpakking voor jouw merk? Dat maken wij duidelijk aan de hand van ons eigen WrappIDup-brand ‘IDEA’.  We vertalen productinnovaties en trendy dessins naar ons eigen brand, zodat jij met eigen ogen de mogelijkheden en effecten van brandpackaging ziet én ervaart. IDEA illustreert hoe een onderscheidend verpakkingsdesign bijdraagt aan de positionering, reputatie en herkenbaarheid van jouw merk. Met andere woorden: ontdek hoe de verpakking (wrapper) jouw merk (ID) naar een hoger level brengt (up). 

Kijk voor meer informatie en inspirerende verpakkingsideeën op www.wrappidup.nl of bezoek ons op de Packaging Innovations (stand K40).

Gratis aanmelding Packaging Innovations

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!