Leen Bakker blaast winkelformule nieuw leven in

Leen Bakker blaast winkelformule nieuw leven in

Leen Bakker introduceert deze week zijn nieuwe winkelconcept in ons land. De winkel in Dordrecht is de eerste waar het concept te zien is. 

Bij het nieuwe concept spelen gemak, inspiratie, beleving en service een rol en worden de winkels voorzien van een industriële uitstraling. Het concept wordt dit jaar nog verder getest, daarna wordt bekeken hoe de formule wordt uitgerold in de overige winkels. 

Met het nieuwe winkelconcept wil Leen Bakker zijn formule nieuw leven in blazen. Ceo Debbie Klein stelde onlangs dat de formule ervoor moet waken niet in slaap te vallen. “Disrupters hebben de hele branche, die een klein beetje heeft zitten snurken, wakker geschud.” Iedere gevestigde retailer moet zich volgens haar opnieuw uitvinden, want nieuwe spelers nemen talloze hordes voor klanten weg. 

De woonwinkelketen richt zich vooral op woon- en slaapkamerinrichting. Het bedrijf, dat in handen was van Blokker Holding, werd in 2017 gekocht door Gilde Equity Management en heeft ongeveer 170 vestigingen, verspreid over Nederland, België en de Antillen. 

De Leen Bakker-winkel in het Belgische Ternat is eerder al voorzien van de nieuwe winkelformule. Bekijk de foto’s hiervan op RetailTrends

Reacties 7


Frits Vries 11 mrt, 21:43

Deze winkel was meer dood dan levend bij de verkoop door blokker in 2017.....Nu 2 jaar de eerste winkel n nieuw leven inblazen....Als dat maar goed komt


HANS Graat 12 mrt, 00:11

Heb hele slechte ervaringen met leen bakker in Doetinchem, de manager daar weet niet hoe hij met klanten moet omgaan, heb hierover een mail naar het hoofdkantoor gezonden, geen enkele reactie, hoe zwak en slecht is dit. Zeker mijn winkel niet meer, ga liever naar de kwantum, daar kunnen ze bij leen bakker een voorbeeld aan nemen.


Seb Seb 12 mrt, 11:31

lol @Hans. Kwantum is van de dezelfde eigenaar.


tw jacobs 12 mrt, 15:55

Leen bakker hilversum top hoor ....altijd correct behulpzaam en leen bakker heeft goeie kwaliteit leveren op tijd maken gordijnen top prima winkel en prima bedrijf


Gerrie Klok 12 mrt, 16:00

Leen Bakker Stadskanaal is voor mij een top zaak altijd behulpzaam en vriendelijk personeel.


Nel Hoeflaken 12 mrt, 16:20

ik ben al jaren zeer tevreden , al veel gekocht , en 3 jaar geleden ons appartement helemaal ingericht met meubels en boxspring (goede scandinavische) super goed


Eva van Zandvoord 19 apr, 10:12

Ik lees Leen B. top kan ik jammer genoeg niet zeggen. Wij leven in een tijd war je mee moet denken ik wil mij een Relaxfauteuil aanschaffen in de folder stond er 1 die mij wel beviel maar om dat ik zelf groot ben moet ook de zithochte van de stoel hoog zijn. Dus voor dat ik een afspraak maak om zo'n stoel aan te schaffen bel ik bij Leen bakker om te vragen of ze mij de zithochte van de stoel kunnen zeggen. Je zal toch denken dat het nu niet zo verschrikkelijk druk is dat het niet zal kunnen. Ik bel er wordt gezegd dat ze terug bellen da wacht ik nog steeds op. Kann mij echt niet voor stellen dat het voor een winkel niet belangrijk is in corona tijd te verkopen. Jammer dat meen klanten zo behandeld.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!