Uitgelicht

Omzet Primark loopt met 3,5 miljard euro terug door lockdowns

Door de lockdowns sinds maart vorig jaar zag de Ierse kledingketen Primark zijn omzet de afgelopen twaalf maanden met 3,5 miljard euro teruglopen.

Whitepaper: minder winkels, meer omzet!

Whitepaper: minder winkels, meer omzet!

Met minder winkels meer omzet realiseren, het kan! Hoe maak je jouw winkelnetwerk slimmer, efficiënter en rendabeler? De experts van RetailSonar leggen het je haarfijn uit in een handige gratis whitepaper. 


Het belang van winkeldesign om de nieuwe consument te prikkelen

Het belang van winkeldesign om de nieuwe consument te prikkelen

2020 zal worden herinnerd als het jaar waarin de wereld online ging. Van de ene dag op de andere werden retailers wereldwijd gedwongen hun winkelaanbod tijdelijk op een laag pitje te zetten en hun online activiteiten in een ongekend tempo een boost te geven.


Drie belangrijke trends in retail en de kansen van data

Drie belangrijke trends in retail en de kansen van data

De retailbranche is het afgelopen jaar ongekend veranderd. De nieuwe manieren van zakendoen kunnen lucratief, maar ook uitdagend zijn. Tableau biedt met visual analytics de kans om met behulp van data in te spelen op de drie belangrijkste trends. 


Blokker 125 jaar, op naar een gezonde toekomst?

We bespreken het aanstaande woensdag om 12:00 uur in de RetailTrends Club op Clubhouse met Michiel Witteveen (eigenaar Blokker) en Jeanine Holscher (ceo Blokker). Praat je mee?
RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!