Trend: het afhaalkerstdiner

Luxe afhaaldiners worden steeds populairder. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) verwacht aan de hand van bestellingen die bij restaurants binnenkomen dat het aantal afhaaldiners met bijna tien procent groeit.

De afhaaldiners zijn veelal luxe, verzorgde maaltijden waarvoor mensen flink in de buidel tasten, zegt Leo van Eeghem, voorzitter van de sector restaurants van de KHN. ‘Het zijn dezelfde maaltijden die ook in restaurants op de kaart staan.’ Ook de supermarkten spelen in op de vraag naar gemakkelijk te bereiden luxe kerstmaaltijden. Zo komt Albert Heijn met 75 feestproducten, die ‘eigenlijk niet kunnen mislukken’

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!