‘Super verkoopt beste gehakt’

Het beste rundergehakt ligt niet bij de slager, maar in de supermarkt. Dat blijkt uit de Nationale Gehakttest van het Algemeen Dagblad. Voor de test bezocht het dagblad 65 slagers en supermarkten.

Het gehakt in de supermarkt smaakt niet alleen beter dan dat van de slager, het vlees in de supermarkt is bovendien stukken goedkoper. Een kilo gehakt kost er gemiddeld 4,81 euro, tegenover 6,56 euro bij de slager. Dat is een prijsverschil van bijna veertig procent. Met het eindcijfer 9,9 is de Lidl de winnaar van de Gehakttest.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!