Gazelle breidt Select Centers uit

Het aantal Gazelle Select Dealers breidt uit. Het fietsenmerk is vorig jaar van start gegaan met de introductie van haar Select Dealers. Inmiddels zijn er méér dan honderd dealers aangesloten en verwacht Gazelle voor 1 september aanstaande minimaal 120 dealers te hebben gecontracteerd. Naar verwachting zal het aantal uitgroeien tot maximaal 200 Select Centers.

Een Gazelle Select Center is in de basis een zelfstandige ondernemer waarvan minimaal vijftig procent van zijn omzet uit Gazelle bestaat. Crea & Artiva Nederland heeft de specifieke inrichting ontworpen en zal ook de komende jaren zorg dragen voor het onderhoud. Hierbij is gebruik gemaakt van prachtige sfeervisuals, die het goede gevoel rondom Gazelle versterken. Verder krijgt het tweewielerbedrijf advies over routing, totaal inrichting, verlichting, gevelaankleding en het te voeren assortiment.

Voor de meeste dealers is de overstap naar de nieuwe formule ook direct een reden om de gehele winkel op te waarderen. Omzetstijgingen van tien tot vijftien procent zijn gebruikelijk na de herinrichting door Crea & Artiva Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!