'McDonald's gezonder in 2008'

Fastfoodketen McDonald’s mikt in 2008 op meer variatie en innovatie bij alle activiteiten. Zo komt het concern onder meer met meer groente bij het Happy Meal Menu, kleinere hamburgers, de eerste burger met een bruin broodje en medium salades. Voorts krijgen vernieuwing van de restaurants, opleiding van medewerkers en duurzaam ondernemen extra aandacht.

“De afgelopen jaren hebben we een duidelijke verschuiving gemerkt in de behoeften van de gasten”, stelt Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland. “Ze zijn bewuster bezig met hun voeding en verwachten daarom kwaliteit op alle fronten en een gevarieerd aanbod bij McDonald's. Daar gaan we nu nog meer dan voorheen op inspelen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!