Gadgets hoog op verlanglijstje

Sinterklaas koopt dit jaar veel gadgets. De elektronische hebbedingetjes zijn vooral onder mannen erg populair. Dat signaleert trendwatchbureau Trendpressonline.

iPods, spelcomputers, laptops en digitale camera's staan hoog op de verlanglijstjes van zowel volwassenen als kinderen. Het radiografisch speelgoed en de computergames vliegen volgens warenhuis V&D als warme broodjes de winkels uit. Ook de accessoires voor alle gadgets, zoals tasjes en hoesjes, vinden gretig aftrek.

De mobiele telefoon is inmiddels niet alleen meer een dankbaar cadeau voor volwassenen. Kinderen wensen én krijgen steeds eerder een toestel van de goedheiligman, aldus de Raad Nederlandse Detailhandel (RND). "En echt geen tweedehandsje van vader hoor'', aldus een woordvoerder.

Tegelijkertijd signaleren kenners ook een hang naar traditie. "Bordspelen blijven erg populair'', aldus een woordvoerster van Blokker. Ook speelgoed voor de kleintjes met een educatief element, zoals wetenschapsdozen en lego, zijn volgens Trendpressonline erg populair.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!