Marktkooplui Albert Cuyp des duivels

De marktkooplui van de beroemde Albert Cuypstraat in Amsterdam zijn des duivels. Door de steeds groter wordende onbereikbaarheid laten mensen uit het land de beroemde markt de laatste maanden steeds vaker links liggen, zo schrijft De Telegraaf.

De marktkooplui denken er serieus over na een claim in te dienen bij de gemeente Amsterdam. Behalve de werkzaamheden aan de Noord-Zuidlijn, wordt de Amsterdamse markt nu ook getroffen door werkzaamheden aan de Stadhouderskade. De stremmingen treffen niet alleen de marktkooplui, ook de ondernemers in de binnenstad, verenigd in Amsterdam City, hekelen de opbreking van de Stadhouderskade. Toeleveranciers moeten opnieuw nieuwe routes kiezen, waardoor nu de kleine straatjes in De Pijp vastlopen. "Er is geen doorkomen aan", klaagt een markthandelaar.

"Het is hier veel stiller geworden", zeggen de marktkooplui. "We zien de omzet in elkaar donderen. Het zijn vooral de mensen buiten Amsterdam die niet meer komen. We hebben gevraagd om een pendelbus van de Rai naar de Cuyp, maar die krijgen we niet."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!