Bagels & Beans wint Franchise Trofee

Bagels & Beans heeft woensdag de NFV Franchise Trofee 2009 gewonnen. ‘Met inmiddels 38 vestigingen door het hele land, allen in franchise, heeft de formule het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd’, aldus het juryoordeel.

De durf van broodjesketen Bagels & Beans om een markt waar het zo ontzettend dringen is, met succes te betreden, dat gaf de doorslag”, zegt NFV-directeur Jos Burgers, die de uitslag een ‘zeer close finish’ noemt. Simon Lévelt en The Read Shop behoorden tot de andere genomineerden.

Ronald Bakker van winnaar Bagels & Beans noemt de bekroning ‘fantastisch’. “We zijn vereerd en vooral trots op onze franchisenemers die het elke dag weer moeten waarmaken. Onze formule in combinatie met de inzet en passie van onze franchisenemers blijken duidelijk opgemerkt te worden. En daar zijn we ontzettend blij mee.” Bagels & Beans opende haar eerste winkel in 1995; vanaf 2002 zijn de bestaande winkels in franchise gegeven.

De NFV Franchise Trofee is de enige vakprijs die de franchisewereld kent. Zij is bedoeld als expliciete erkenning van franchiseformules die op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid uitblinken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!