Mandemakers investeert flink

De Mandemakers Groep schroomt niet om juist in tijden van recessie fors te investeren. Het Brabantse familie-imperium in keukens, meubels en badkamers nam onlangs het failliete familiebedrijf Morres Wonen over en redde het bedrijf hiermee van de ondergang. “Juist in mindere tijden moet je toeslaan en uitbreiden”, aldus directeur Ben Mandemakers.

Mandemakers sloeg het afgelopen jaar dan ook toe. In februari zag een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum het licht. Enkele maanden daarvoor was in Barendrecht al de grootste keukenshowroom van Europa geopend en ondertussen startte Mandemakers met het verkopen van keukens via internet en blijft hij nieuwe vestigingen openen in binnen- en buitenland.

Directeur Walter van de Griendt van woonwarenhuis Morres Wonen heeft bewondering voor Mandemakers. “Zijn kracht is dat hij zeer duidelijk en transparant is. Hij is een zeldzaam gedreven ondernemer, en houdt tegelijkertijd de waarden van een familiebedrijf in stand. Dat is knap in zo’n groot concern.”

Voor een beursgang heeft Mandemakers nooit iets gevoeld, dan moet je alleen maar de aandeelhouders tevreden stellen. “Een echte ondernemer kijkt eerst naar het belang van de klant”, aldus Mandemakers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!