T for telecom verkoopt stroom energie:direct

In de ruim tweehonderd winkels van t for telecom kan voortaan ook stroom van energie:direct worden gekocht. Dat maakten de keten van telecomwinkels en de energieleverancier dinsdag bekend in een persbericht.

Consumenten kunnen in de telefoonwinkels informatie krijgen over de producten van de energieleverancier en een abonnement afsluiten. Bij het afsluiten van een energieabonnement kunnen klanten korting krijgen op een mobiele telefoon.

Directeur Jacques van Seeters van het energiebedrijf zegt al langer op zoek te zijn naar andere manieren om hun product aan te bieden. “In t for telecom hebben we nu een partner gevonden die specialist is in het verkopen van abonnementen in een soortgelijke markt.”

In het verleden verkocht bijvoorbeeld ook winkelketen HEMA energie, maar die is daar na anderhalf jaar mee gestopt. De HEMA bood als eerste klanten de mogelijkheid energie te kopen tegen een vaste prijs voor een langere periode. Toen andere leveranciers dat ook gingen doen, was dat voor HEMA reden eruit te stappen.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!