Amstelconsult wijzigt naam in Gooiconsult Retail

Amstelconsult gaat met ingang van vandaag verder onder de naam Gooiconsult Retail. “Na twee jaar van herinrichting en succesvolle groei besloot ik dat het passender was ons integrale aanbod van meten-ontwikkelen-meten ter verbetering van winkelrendement onder de ‘rootsnaam’ voort te zetten", aldus Inge Drost, directeur en mede-eigenaar van het adviesbureau.

Gooiconsult is opgericht door een financiële bankman en een van Albert Heijn afkomstige retailer. Ruim dertig jaar houdt het bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van mens en organisatie in onder meer de retailbranche. Toen de Gooiconsult Groep in oktober 2006 Amstelconsult te koop aangeboden kreeg, was overname een logische stap.

“De sleutel naar meer rendement voor onze klanten is het kennen van de roots en die uit te stralen via de medewerkers en de inrichting van de m2. In aansluiting tussen concept-strategie-operatie zien we echter tijdens onze Retailshopper (specialistische winkelobservatie) nog genoeg ‘laaghangend fruit’, ofwel zeer praktische, makkelijk uitvoerbare acties om meer omzet te halen. Zo verdienen we onszelf makkelijk terug”, aldus Drost.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!