Soap Treatment Store opent online winkel

De Soap Treatment Store is gestart met een online winkel. Op soaponlinestore.com is het gehele assortiment te koop, dat ook in de twee vestigingen in Amsterdam is te vinden.

Directeuren/eigenaren Esther Meijer en Stephanie Litjens, tevens de ‘founders’ van Soap Treatment Store, zien de online winkel als ‘derde vestiging’. “Het is enerzijds extra service naar onze bestaande klanten. Anderzijds tonen we ermee aan dat klanten niet per se een behandeling hoeven te nemen als ze onze producten willen kopen. In Nederland leeft die gedacht nog te vaak. Mensen zien de winkels nog iets te vaak als een schoonheidssalon. Uiteraard bieden we behandelingen aan, voor gezicht en lichaam, maar je kunt ook binnenkomen om alleen een product te kopen. Met de online store benadrukken we dat meer.”

Consumenten kunnen in de internetwinkel shoppen op merk, op categorie of op huidprobleem. Ook kunnen ze er terecht voor een persoonlijk huidadvies van een huidspecialist.

Meijer geeft aan dat de komende maanden alle aandacht uitgaat naar de online store en het runnen van de twee vestigingen. “Inmiddels zijn we zo ver dat het op orde is en uitrolbaar. We zijn er klaar voor om vanaf 2010 de vleugels uit te slaan naar andere steden in Nederland. Dat gaat wel om de grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Het zal hierbij om hard franchise gaan.”

Bij Soap Treatment Store worden beauty- en verzorgingsmerken verkocht die normaal gesproken alleen in schoonheidssalons te vinden zijn, zoals Dr.Murad, ModelCo. Nieuw in het aanbod zijn Natura Bissé en het huidmerk voor mannen Alford & Hoff. De eerste vestiging opende ruim 4,5 jaar geleden in de Spuistraat. Het filiaal aan de Van Baerlestraat ging vorig jaar open.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!