RetailTrends en OVD in de prijzen

RetailTrends Media en de OVD Groep zijn in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse Business Awards Ede. “Beide prijswinnaars hebben een bijzondere ambassadeursfunctie voor de gemeente”, aldus juryvoorzitter Bart Taselaar.

Eigenaar en hoofdredacteur Marcel ten Holte van RetailTrends nam de Jonge Onderneming Award in ontvangst. RetailTrends Media mag zich een jaar lang De Beste Jonge Onderneming van de gemeente Ede noemen. RetailTrends Media is gevestigd in Bennekom. Vorig jaar viel RetailTrends Media ook al in de prijzen. Toen werd RetailTrends door het Nederlands Uitgeversverbond uitgeroepen tot Beste Vakblad van Nederland.

Wouter Ploeg van de OVD Groep ontving de Business Award Ede in de categorie Zakelijke Dienstverlening & Industrie. De OVD Groep is gespecialiseerd in verkoop- en vaardigheidstrainingen voor retailers. Met klanten als Blokker, C&A en Bart Smit is het bedrijf marktleider in Nederland.

Burgemeester van Ede Cees van der Knaap, voormalig staatssecretaris van Defensie, was tijdens het Business Event zeer te spreken over het ondernemersklimaat in Ede. “Het zijn keiharde werkers, zowel in ondernemersland als ook de werknemers. De arbeidersmentaliteit is hier geweldig goed. Dat heeft ook met de cultuur te maken. De mensen, die hier hun boterham verdienen, zitten op een strategische plek in Nederland."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!