Europa beschermt Napolitaanse pizza

De pizza Napolitana mag niet zomaar door iedereen worden gemaakt. De EU heeft de pizza als traditionele specialiteit erkend en heeft een certificaat verstrekt. Italië heeft hiervoor een jaar in Brussel gelobbyd, aldus het FD.
De Italiaanse minister van Landbouw Luca Zaia is blij en trots met het bereikte resultaat. Volgens hem wordt de Napolitaanse pizza vaak heel slecht nagemaakt.

Napolitaanse pizza's onderscheiden zich door de ingrediënten, grootte, gewicht en wijze van bereiding. Bij dat laatste is het essentieel dat de pizza wordt gebakken in een houtgestookte oven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!