Telecomwinkels halen oude mobieltjes terug

De telecomsector zal zich van 16 januari tot en met 15 februari 2010 gezamenlijk inspannen om zoveel mogelijk oude mobiele telefoons in te zamelen.

Dit omdat er momenteel zo’n 15 tot 25 miljoen oude telefoontjes ongebruikt in keukenlaatjes liggen. De telecomsector realiseert zich dat deze gebruikte toestellen makkelijk een tweede of derde leven kunnen krijgen. Ook zitten er in deze oude mobieltjes grondstoffen die steeds schaarser worden. Deze kunnen eenvoudig uit afgeschreven mobieltjes gehaald worden en ook andere onderdelen kunnen hergebruikt worden. Daarom beginnen in januari de Nationale Retourweken. Tijdens deze actie probeert de telecombranche zoveel mogelijk oude mobieltjes terug te halen.

Vrijwel alle grote partijen in de Nederlandse telecomsector, zowel operators als KPN en T-Mobile en retailketens als BelCompany, The Phone House en Telecombinatie, zullen gezamenlijk optrekken in de Nationale Retourweken. Van 16 januari tot en met 15 februari 2010 zal de telecomsector zich inspannen om zoveel mogelijk oude mobiele telefoons in te zamelen.

Tijdens deze Nationale Retourweken heeft elke operator en elke retailer zijn eigen propositie. Er is dus geen gezamenlijke aanbieding maar iedereen doet het op zijn eigen manier, alleen onder de gezamenlijke vlag van de Nationale Retourwerken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!