Leon Martens neemt Schaap en Citroen over van Maxeda

Maxeda en Leon Martens Juweliers hebben overeenstemming bereikt over de overname van Schaap en Citroen. Dat betekent een aanzienlijke krachtenbundeling van twee vooraanstaande juweliershuizen in Nederland. De ondernemingsraden hebben positief gereageerd op de overeenkomst, zo meldden de bedrijven woensdag in een gezamenlijk persbericht.

Het meer dan honderd jaar oude familiebedrijf Leon Martens geniet internationale bekendheid en heeft twee vestigingen in Maastricht. Juweliershuis Schaap en Citroen, dat ook al meer dan een eeuw bestaat, heeft acht vestigingen door heel Nederland.

In de overeenkomst is vastgelegd dat Schaap en Citroen onafhankelijk als winkelketen en als merknaam blijft opereren en de eigen identiteit zal bewaken. In totaal zijn bij beide juweliershuizen honderd mensen werkzaam.

“Het verheugt ons om een nieuwe fase van ontwikkeling voor ons bedrijf in te gaan met de overname van Schaap en Citroen”, aldus Luud Martens, eigenaar directeur van Leon Martens. “Schaap en Citroen is een sterk merk en heeft zeer toegewijde mensen.”

Ook Mark van Nieuwkerk, ceo van Schaap en Citroen is buitengewoon blij met de overname door Leon Martens. “Een partner die volledig is gecommitteerd aan de groeiambities van Schaap en Citroen. Met de volledige toewijding, kennis en expertise van zowel Leon Martens als Schaap en Citroen hebben we alle vertrouwen in de toekomst.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!