Bruna restylet winkels naar 3000-formule

Bruna geeft al zijn vierhonderd winkels in rap tempo een make-over naar een nieuwe winkelopzet, de 3000-formule. Bruna heeft zijn nieuwe formule in het afgelopen half jaar op vijftig locaties doorgevoerd en opende onlangs de honderdste 3000-winkel.

In de nieuwe formule wordt minder gebruikgemaakt van instore materiaal en is er meer ruimte voor artikelen. Verder is er een prominente plek voor de boekentafel, die groter is geworden.

Bruna werkt sinds 2005 hard aan de opbouw van het Bruna-merk met als doel betere service en een eenduidiger uitstraling. De 3000-formule is daar een onderdeel van. “Wij streven naar een heldere communicatie met onze klanten. Dat betekent een goede service, maar ook een heldere wijze van presentatie in het winkelinterieur”, aldus directeur Hans Gelauff.

De formule scoort volgens Bruna goed onder zowel de consumenten als de franchiseondernemers zelf. Klanten waarderen de nieuwe, luxere sfeer. Voor de ondernemers brengt de verandering een vereenvoudiging van de bedrijfsvoering met zich mee, aldus Bruna. Dankzij onder meer een schappenplan per productgroep en een uitwisselbaar wandsysteem zijn de locaties consistenter te beheren.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!