RTL start webwinkel

RTL Nederland is een eigen webshop begonnen. Met zijn webwinkel VanVoordeel.nl biedt het mediaconcern dagaanbiedingen, een veiling van allerlei producten en koopjes aan. Dat meldt Webwereld.nl.

De internetwinkel van RTL heeft een gevarieerd assortiment; van elektronica, cd's en dvd's tot kleding, reizen en meubels. Vooral bekende A-merken worden verkocht, ‘tegen een aanzienlijk lagere prijs’, aldus mediabedrijf, dat samenwerkt met een aantal partners, onder meer Outletplanet.nl en 1dayentertainment.nl. De veilingoptie op VanVoordeel.nl is nog niet geactiveerd.

De grote concurrent van RTL, SBS opende al eerder zijn webwinkel SBS6Voordeel.nl. Al is dat niet een volwaardige webwinkel zoals Vanvoordeel.nl, stelt Webwereld.nl. SBS6Voordeel linkt door naar verschillende andere webwinkels waarmee SBS een deal heeft, de klant krijgt dan een cashback-korting. Ook de meeste krantensites hebben al tijden eigen webshops, al is het aanbod daar beperkter.

Ook de grootste nieuwssite van Nederland NU.nl overweegt een webwinkel te starten, liet hoofdredacteur Laurens Verhagen weten tegenover BNR programma Mediazaken. “Ik kan me best voorstellen dat we ook iets met een shop gaan doen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!