'CeWe Color beste innovator'

Fotoboekenproducent CeWe Color is door het Duitse vakblad WirtschaftsWoche en het internationale management consultancybureau AT Keraney uitgeroepen tot ‘Beste Innovator’ van het jaar. Dat meldt CeWe Color maandag in een persbericht. De producent ontvangt de prijs voor de succesvolle transitie van analoge naar digitale fotografie.

CeWe Color verzorgt in Nederland de software en productie van digitale fotoboeken voor onder meer Albert Heijn, Media Markt, bol.com, TNT-post en een aantal vakhandelsketens.

CeWe Color installeerde in 1997 als eerste bedrijf ter wereld apparaten in winkels om digitale foto’s te kunnen verzenden. Een jaar later was de internetsite voor het bestellen van foto’s een feit. Sinds 2002 heeft het bedrijf ruim 250 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe technologie, digitale drukmachines en boekbandproductielijn. Dit maakt CeWe Color tot de grootste digitale drukker in Europa.

Momenteel richt de producent zich op de markt van digitaal commercieel drukwerk. Zowel grote als kleine ondernemingen kunnen via de speciaal ontwikkelde software professionele boeken en brochures maken en bestellen, waarbij ze niet gebonden zijn aan minimale afnamen. Daarmee wordt volgens de producent fors op de kosten van de ontwikkeling en productie van drukwerk bespaard.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!