Efficiënter shoppen met vernieuwde AH-app

Supermarktketen Albert Heijn heeft Appie, de iPhone-app van de formule, in een nieuw jasje gestoken. Met de nieuwe versie kunnen klanten voortaan de boodschappen op hun lijstje sorteren op de meest gebruikte looproute van hun eigen AH-winkel.

“Als deze route niet overeenkomt met de eigen route, kan de klant deze aanpassen. Albert Heijn heeft daarvoor de looproutes van al zijn achthonderd winkels geïnventariseerd. Daarnaast zijn producten en termen in Appie gekoppeld”, aldus Albert Heijn in een persbericht. “Klanten kunnen met de vernieuwde app ook recepten delen via e-mail of Twitter. En is het mogelijk om eigen recepten toe te voegen.”

Appie werd medio november 2009 geïntroduceerd en helpt klanten bij het maken van een boodschappenlijstje. Volgens Albert Heijn is de app succesvol, want na een dag stond Appie op nummer-1 in de top van gratis applicaties. Appie staat ruim twee maanden later nog steeds in de top-25.

Albert Heijn is heel benieuwd naar de ervaringen van klanten met deze nieuwe service en roept hen dan ook op feedback te geven aan de formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!