Wehkamp verkoopt elektrische auto

Online warenhuis wehkamp heeft sinds gisteren een opmerkelijk nieuw item toegevoegd aan haar assortiment: een elektrische auto. De Tazzari ZERO is een Italiaanse elektrische auto voor op de openbare weg. Hiermee is wehkamp.nl de eerste webwinkel in Nederland die online een dergelijk product aanbiedt.

De webwinkel speelt hiermee naar eigen zeggen in op een veranderende mobiliteitsmarkt die zich steeds meer beweegt richting elektronisch vervoer en elektrische innovatieve producten. “De sterke opkomst van elektronische city cars is hier een sterke exponent van”, aldus wehkamp.nl. “We lopen met de verkoop van deze auto tevens voor op de trend in de autobranche die zich beweegt richting verkoop via internet.”

Consumenten die bij wehkamp.nl de ZERO bestellen kunnen deze zelf samenstellen. Via een configurator op wehkamp.nl kan de klant onder meer de kleur, de soort velgen en het interieur bepalen. Ook kan de koper via diverse optionele toevoegingen zoals een ultraview glazen dak, de ZERO verder aanpassen aan persoonlijke wensen en eigen behoeften.

Bij aanschaf van de Zero geldt een BPM vrijstelling. De levertijd van de ZERO bedraagt gemiddeld veertien weken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!