Nieuw retailteam Jones Lang Lasalle

Jones Lang LaSalle heeft een speciaal retailteam opgericht. Hiermee wil het concern beter kunnen inspelen op de ontwikkelingen binnen de markt en de behoeften van opdrachtgevers. Dit team bestaat uit tien specialisten die  ervaring hebben op het gebied van winkelvastgoedbeleggingen, aan- en verhuur van winkelvastgoed, en advies en research.

Het retail team bestaat uit Miranda Portengen, Tjard Martinus, Marie-Ange van der Putten, Paul van der Bijl, Jan Boon, Ingrid Ploegmakers, Michiel Taminiau, Richard Dallinga, Bregje de Looff, Jurriaan van Haaren en Rianne Dekkers.

Het retail team legt haar focus op vier disciplines. Retail Investments richt zich op aan- en verkoopopdrachten van individuele winkels, winkelcentra en winkelportefeuilles. Retail Agency houdt zich bezig met directe aan- en verhuur, advies voor nationale en internationale retailers,ontwikkelaars en beleggers. Retail Consultancy adviseert beleggers, projectontwikkelaars, gemeenten en ook steeds vaker woningbouwcorporaties over conceptontwikkeling, haalbaarheidsstudies en overige retailvraagstukken. Retail Research volgt de ontwikkelingen en trends in de retailmarkt en voert zelf onderzoek uit.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!