Nominaties Retail Personalilty 2010 bekend

Roland Kahn, Fokke de Jong en Daniël Ropers zijn genomineerd voor de vakprijs Retail Personality 2010. De winnaar zal op 1 juni bekend worden gemaakt in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar.

Een vakjury van retailers en experts zal besluiten wie de persoonlijkheidsprijs krijgt uitgereikt. Juryvoorzitter is voor de vierde maal professor Kitty Koelemeijer, hoogleraar marketing en directeur van het Marketing and Supply Chain Management Cluster van Nyenrode Business Universiteit. Belangrijkste criteria waar de jury op let is dat de topmanager de afgelopen drie jaar heeft bewezen in ruime mate te beschikken over lef en ondernemerschap. Ook opereert de genomineerde met aantoonbaar succes vanuit een duidelijke visie en focus op vernieuwing.

De eerste genomineerde, Fokke de Jong (36), is algemeen directeur van het door hem in 1999 opgerichte Suitsupply. Deze formule verkoopt uitsluitend onder eigen merk (maat)pakken, (maat)shirts en dassen. De tweede genomineerde is Roland Kahn (57). Kahn is bestuursvoorzitter en oprichter van de Europese fashionretailer CoolCat Fashion met de modeformules voor jongeren CoolCat en Wonder Woman. Ook is hij eigenaar van jeansketen America Today. De derde en laatste genomineerde is Daniël Ropers (37). Ropers is managing director en mede-eigenaar van Bol.com. Bol.com is de toonaangevende en grootste online mediawinkel in Nederland.

Raymond Cloosterman van Rituals en winnaar in 2009, zal de vakprijs uitreiken aan zijn opvolger.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!