Bol.com breidt anderstalig assortiment uit

Webwinkel bol breidt zijn assortiment uit met ruim 377 duizend boeken in de talen Duits, Frans en Spaans. Naast de ruim 2,2 miljoen Engelstalige boeken komt het assortiment anderstalige titels nu op een kleine 2,7 miljoen. Hiermee is de online mediawinkel de grootste Nederlandse aanbieder van buitenlandse boeken, zo meldt bol.com in een persbericht.

Tot op heden is de beschikbaarheid van anderstalige titels in Nederland nog beperkt. Vooral voor Nederlanders met een andere moedertaal en liefhebbers van het lezen van boeken in de oorspronkelijke taal is het vaak flink zoeken. Met deze stap maakt de webwinkel een uitgebreide collectie wereldliteratuur in de originele taal beschikbaar voor een groot publiek.

“Voor ons is deze uitbreiding van het assortiment een logische stap. Wij willen onze klanten een zo breed mogelijke keuze bieden”, vertelt Daniel Ropers, algemeen directeur bij bol.com. “We zullen het aanbod buitenlandse boeken blijven uitbreiden. Binnenkort zullen we bijvoorbeeld ook Turkse boeken toevoegen”, aldus Ropers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!