Livera komt met servicepunten

Lingeriewinkelketen Livera wil binnen nu en enkele jaren zo’n dertig Livera Servicepunten openen. Deze Servicepunten zijn winkels  in een ziekenhuis, of op een zogeheten ‘zorgboulevard’.

Het meest recente Servicepunt werd afgelopen maart geopend in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. De klanten zijn zowel patiënten als personeelsleden van het ziekenhuis. Er zijn gedurende de testperiode ook Servicepunten geopend in Leeuwarden, Almelo en Apeldoorn. 

“Wij realiseerden ons dat juist in deze omgeving persoonlijke aandacht nog belangrijker is dan in onze andere winkels. Bij iedere aankoop hoort wel een bijzonder verhaal. Klanten vinden het plezierig dat wij daar de tijd voor nemen en voor open staan”, aldus de eigenaren van het Servicepunt in Nieuwegein. Zij zijn zeer tevreden met de resultaten tot nu toe. “De omzetten liggen boven de prognoses en de reacties van klanten zijn onverminderd positief.” De Servicepunten voeren een aangepast basisassortiment met met daarin ook sokken en herenondergoed.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!