Sacha opent webwinkel

Sacha heeft de eigen webshop geopend. In deze webwinkel wordt het volledige assortiment van de schoenketen aangeboden. Bestellingen worden vanaf 49 euro gratis geleverd. Voor retouren kan de klant niet in de winkel terecht, wel bij Kiala-punten, een netwerk van aanlever- en afhaalpunten in onder meer tankstations, supermarkten en krantenwinkels.

De producten die de keten online verkoopt, liggen opgeslagen in het centrale magazijn in Tilburg. Wanneer een product daar niet meer voorradig is checkt het systeem of het artikel nog in een van de fysieke winkels aanwezig is. In zo’n geval krijgt de webshopper een langere levertijd voorgeschoteld, aldus webshop coördinator Bregje Kroon: ‘We werken met dynamische levertijden.’

E-volutia, dat het kassasysteem levert voor Sacha heeft de logistieke koppelingen aan de achterkant gelegd. Hierdoor liggen de prijzen van de producten op Sacha.nl ook tijdens uitverkoopperioden op hetzelfde peil als in de winkel. 

Sacha, dat naast 44 Nederlandse ook 16 Belgische, 6 Duitse en 1 Franse vestiging heeft, wil ook specifieke webwinkels gaan bouwen voor de overige landen. "We zoeken op dit moment naar de partijen die ons daarbij kunnen helpen, vooral op het punt van de logistiek", aldus Kroon. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!