Albert Heijn speelt in op toenemend aantal singles

Albert Heijn speelt met ‘Koken voor 1’ slim in op het groeiend aantal eenpersoonshuishoudens in Nederland. Dat meldt FoodHolland. De zelf te koken maaltijd met verse ingrediënten voor één persoon is een goed alternatief voor magnetron- of afhaalmaaltijden, waar veel singles bezwaar tegen hebben. Momenteel vormen in Nederland circa 2,7 miljoen mensen een eenpersoonshuishouden.

Koken voor 1 is een compleet maaltijdpakket met verschillende verse, onbereide ingrediënten: een vlees-, vis- of vegacomponent, 150 gram verse groenten en een koolhydraatcomponent. Deze zijn verpakt in afzonderlijke vakjes plus een sachet met saus. Daarmee kan in vijftien minuten een gezonde maaltijd voor 1 persoon worden gekookt met maximaal twee hulpmiddelen (magnetron, oven of fornuis met maximaal één pan).

Het Koken voor 1 assortiment omvat acht wereldse gerechten, die voor minder dan 4,50 euro verkrijgbaar zijn. In 114 grote Albert Heijn winkels, waaronder alle dertig AH XL's, zal het gehele assortiment verkrijgbaar zijn. De overige winkels bieden – afhankelijk van hun grootte – een gedeelte van het assortiment aan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!