Bavaria-jurk van Supertrash niet aan te slepen

Het oranje jurkje dat modelabel SuperTrash voor bierbrouwer Bavaria voor het WK heeft ontwerpen is een groot succes. Bavaria heeft inmiddels twee keer een extra voorraad laten maken om aan de vraag te voldoen. Dat meldt Textilia op haar website.

De zogeheten Bavaria Dutch Dress wordt sinds 26 april verkocht in supermarkten voor 9,99 euro bij acht blikjes Bavaria. Veel supermarkten zijn al door deze speciale actieverpakkingen heen. Ook in de webshop van Bavaria is de oranje one-size-fits-all-dress uitverkocht.

In eerste instantie liet Bavaria honderdduizend jurkjes produceren. Er ontstond echter een run op het item. Ondertussen zijn 160 duizend jurkjes verkocht en is er opnieuw opdracht gegeven voor de productie van veertigduizend jurkjes, die volgende week in de supermarkt liggen.

Op Marktplaats worden de jurkjes gretig verhandeld, voor prijzen tussen vijftien en 25 euro. Omdat er vanuit het buitenland ook veel interesse kwam, heeft Bavaria ook jurkjes gemaakt in de kleuren van Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland en Zuid-Afrika.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!