D.I.O. lanceert iPhone applicatie

DIO heeft een gratis gezondheidswijzer voor iPhone-gebruikers gelanceerd. De applicatie geeft informatie over bij de drogist verkrijgbare geneesmiddelen.

De D.I.O. gezondheidswijzer laat zien waar een geneesmiddel voor bedoeld is, voor welke leeftijden het geschikt is en wanneer de consument het beter niet kan gebruiken (contra-indicaties). Consumenten kunnen het geneesmiddel opzoeken door de barcode van het product te scannen, of via een alfabetische lijst.

Daarnaast kan de consument voor persoonlijk advies navigeren naar de dichtstbijzijnde D.I.O. drogisterij aan de hand van de GPS-locatie. Ook worden direct de openingstijden getoond. 

"Wij bieden graag een extra service voor consumenten aan waarmee zij zich makkelijker kunnen oriënteren", aldus Bart de Vries, hoofd automatisering bij D.I.O. “Het uitgangspunt blijft echter om te laten weten dat ze bij D.I.O. terecht kunnen voor een persoonlijk en deskundig advies.” 

Indien de applicatie goed gewaardeerd wordt gaat D.I.O. de mogelijkheden onderzoeken voor uitbreiding van de applicatie naar andere productgroepen en andere mobiele telefoons.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!