IRI Nederland wordt SymphonyIRI Group

IRI Nederland, aanbieder van markt-onderzoeksoplossingen, wijzigt haar naam in SymphonyIRI Group. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Reden voor deze naamswijziging is de verbreding van het speelveld, waarbij steeds vaker de technologie van het moedergedrijf Symphony Technology wordt gebruikt.

Volgens Fred Valk, managing director Nederland, is de nieuwe naam een logisch stap. “We hebben onlangs een aantal producten geïntroduceerd die hoge eisen stellen aan de onderliggende technologieën”, vertelt Valk. Zo heeft het bedrijf ‘Price and Trade Advantage’ ontwikkeld, waarmee in enkele dagen een analyse kan worden gemaakt over de prijzen van het betreffende merk. Ook kunnen er analyses worden gemaakt voor media campagnes en productintroducties.

“We gaan verder dan traditioneel marktonderzoek”, zegt Valk. Volgens hem levert SymphonyIRI direct toepasbare adviezen, inzichten en oplossingen die in alle lagen van een organisatie gebruikt kunnen worden. “Daarmee zijn onze klanten in staat nog succesvoller in hun markt te opereren”, aldus Valk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!