C1000 en Jumbo kiezen samen beveiliging

C1000 en Jumbo hebben gezamenlijk voor het Zweedse Niscayah gekozen als nieuwe beveiligingspartner. De overeenkomst betreft in eerste instantie de filialen van beide supermarktketens, waaronder de nog om te bouwen Super de Boer-winkels. Dit heeft Niscayah via een persbericht laten weten.

C1000 en Jumbo werken op het gebied van inkoop al samen onder de naam Bijeen. Niscayah hoopt ook met de vierhonderd zelfstandige ondernemers van de supermarkten in zee te gaan. In totaal deden er achttien beveiligingsbedrijven mee aan de aanbestedingsprocedure.

Directeur Marc Deelen van Niscayah Nederland geeft aan dat het beveiligingsconcept van het bedrijf voor een kostenbesparing op de winkelvloer zorgt. "Door de inzet van technische hulpmiddelen kan worden bespaard op surveillance", aldus Deelen tegenover Distrifood. De supermarkten worden voorzien van een systeem voor onder meer brand- en inbraakbeveiliging, video-observatie en toegangscontrole.

Niscayah kan vanuit de eigen centrale live meekijken in de winkels. Hierdoor worden alarmmeldingen snel geverifieerd. De beveiliger werkt in Nederland onder meer voor enkele landelijke banken en KPN.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!