Uitbreiding voor True Religion

Denimlabel True Religion gaat merkwinkels openen in Nederland en België. Het Californische merk opent in ieder geval een showroom en een brand store in Amsterdam.

Het uitbreiden van het retailnetwerk is één van de hoofddoelen van de joint venture die het bedrijf is aangegaan met de Duitse distributeur van het merk, Unifa Premium GmbH. In de joint venture neemt True Religion een meederheidsbelang van zestig procent en valt de resterende veertig procent in handen van Unifa. Reinhard Haase, oprichter van Unifa, wordt algemeen directeur van de joint venture die per 1 augustus van start gaat.

In de Verenigde Staten is True Religion al langer bezig met de expansie van het retailnetwerk. In 2009 opende het merk 28 nieuwe filialen waarmee het totaal op zeventig uitkwam. De Europese uitrol is recentelijk geweest. Zo ging de brand store in Keulen maart dit jaar open en is in juni de eerste eigen winkel in Londen open gegaan.

True Religion is in 2002 opgericht door Jeffrey Lubell. Het label verkoopt kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen in vijftig landen wereldwijd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!