5e Thuiswinkel Update: platform voor retail en e-commerce

De Thuiswinkel Update is het jaarlijkse toonaangevende event waar de gerenommeerde ondernemers en experts in het retail- en e-commerce vak elkaar ontmoeten. Actuele cases, trends, vakinhoudelijke ontwikkelingen en vanzelfsprekend het uitwisselen van ervaringen, vormen de ingrediënten van deze top meeting.

Highlights in het programma op 28 september aanstaande zijn onder meer: de masterclass Mobile Commerce door Cyriac Roeding, de powerstart met voormalig hockey bondscoach Marc Lammers, de cross channel retail case van Albert Heijn, de bricks en clicks strategie van Free Record Shop, en niet te vergeten het ceo debat over de marktontwikkelingen met Paul Nijhof (Wehkamp) en Ronald van Zetten (HEMA).

De marktontwikkelingen worden toegelicht aan de hand van de meest actuele onderzoeksresultaten, gebaseerd op de Thuiswinkel Marktmonitor (eerste half jaar van 2010) en de Multichannel Monitor. Retailers en e-commerce bedrijven krijgen zo uitstekende indicaties over de markt en kunnen daarop hun eigen strategie en keuzes bepalen.

Voor meer informatie: thuiswinkelupdate.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!