Praxis lanceert nieuwe formule

Doe-het-zelfketen Praxis introduceert een nieuwe winkelformule in Nederland. De eerste Plan-it by Praxis opent vandaag haar deuren in Eindhoven.

De nieuwe winkelformule telt ruim tienduizend vierkante meter en stoelt op de Belgische formule Brico Plan-it, uit de koker van de Maxeda DIY Group. “Binnen de Praxis-formule wordt continu aan de optimalisatie van de verschillende winkeltypes gewerkt”, meldt Cora Kleinhout, marketingdirecteur Praxis. “Hierbij spelen we optimaal in op de behoeftes van onze klanten en zijn we voordurend in ontwikkeling.”

Plan-it by Praxis wil klussers totaaloplossingen bieden. “Ze vinden bij ons alle benodigdheden voor elke klus onder een dak. Daarnaast kunnen klanten bij Plan-it by Praxis terecht voor professioneel advies, uitstekende service en is het sterk verdiepte en decoratieve assortiment altijd op voorraad”, voegt Kleinhout toe.

De bekroonde Plan-it formule is een bewezen succes in België. Brico Plan-it is in 2008 voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot Beste Doe-Het-Zelf retailer in België.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!