Jumbodirecteur schrijft brief aan klanten

Jumbo heeft woensdag in de dagbladen een brief van algemeen directeur Frits van Eerd gepubliceerd, waarin de topman zich richt tot de consumenten in Nederland.

Van Eerd geeft de klanten geen nieuwe informatie, maar gaat in de eerste alinea wel in op de concurrentie. ‘Het is u vast en zeker opgevallen. Sommige supermarkten verlagen nu de prijzen. Kennelijk heeft u daar al die jaren te veel betaald! En als ze zeggen in de toekomst meer prijzen te gaan verlagen, dan betaalt u daar vandaag dus nog steeds te veel’, schrijft Van Eerd.

In de rest van de brief noemt Van Eerd de mensen die fungeren als prijsmeters voor Jumbo, de laagste prijsgarantie en de kwaliteit van Jumbo in vergelijking met andere supermarkten. In de slotalinea benadrukt hij dat zijn supermarkt voor de zesde keer is uitgeroepen tot beste supermarktketen van Nederland. ‘Daarvoor wil ik alle klanten die hun stem hebben uitgebracht hartelijk danken. Wij zijn er enorm trots op en zullen ons met hart en ziel voor u blijven inzetten’, aldus Van Eerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!