Nieuwe algemeen directeur Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn heeft een nieuwe algemeen directeur aan het roer. Cees van Vliet neemt per 1 maart 2011 de dagelijkse leiding op zich van Albert Heijn.

De huidige algemeen directeur, Sander van der Laan, zal dan in de rol van coo Ahold Europe gaan leiden. Van Vliet werkt sinds 1994 bij Albert Heijn en is op dit moment directeur Winkels & Distributie.

Zoals eerder aangekondigd gaat Sander van der Laan in maart 2011 Dick Boer opvolgen die op zijn beurt ceo van Ahold wordt.

"Ik ben blij dat we zo'n ervaren Albert Heijn-manager kunnen benoemen tot algemeen directeur", aldus Dick Boer, coo Ahold Europe. "Cees heeft op vele fronten in de afgelopen jaren een waardevolle bijdrage aan de groei van Albert Heijn geleverd en zal dat in de toekomst blijven doen.”

Van Vliet startte zijn carrière als trainee binnen Albert Heijn. Later was hij werkzaam in diverse commerciële en operationele rollen binnen het concern. Zo was hij werkzaam als franchisemanager en daarna als formulemanager Albert Heijn. Van Vliet blijft ook in zijn nieuwe rol rapporteren aan Sander van der Laan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!