BCD fuseert online reisaanbieders

De online reisaanbieders Cheaptickets, Vliegwinkel, Budgetair en Vayama gaan samen verder onder de vleugels van internationaal reisconcern BCD.

BCD Holdings N.V. kondigde woensdag de fusie van de reisaanbieders aan. "Door de samensmelting van deze bedrijven ontstaat er één sterk en internationaal online reisbedrijf”, zegt Joop Drechsel, ceo van BCD. “Ons gemeenschappelijke doel is de huidige vertegenwoordiging in de diverse landen te versterken en daarnaast onze activiteiten uit te breiden in de rest van Europa en in Azië."

Online reisaanbieder BudgetAir breidde onlangs haar activiteiten nog uit in België, Frankrijk en Engeland en Vayama is recentelijk succesvol gelanceerd in Canada, Engeland, Thailand, Hong Kong en Singapore. "Elk van deze bedrijven heeft continue de grenzen weten te verleggen en ze vullen elkaar op veel terreinen aan", aldus Raymond Vrijenhoek, ceo Beins Travel Group.

De nieuwe organisatie heeft twee kantoren in Nederland, in Haarlem en Oosterhout, en staat onder leiding van het bestaande management. Momenteel is het fusiebedrijf actief in meer dan vijftien landen met circa 350 medewerkers en een jaarlijkse totale omzet van ruim 750 miljoen dollar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!