Apple App Store bereikt tien miljard downloads

Afgelopen zaterdag bereikte de teller van het aantal downloads uit de Apple Application Store voor het eerst de mijlpaal van tien miljard. De afgelopen week werden er maar liefst 1,8 miljoen applicaties per dag gedownload. De weg naar tien miljard downloads heeft in totaal zo’n 2,5 jaar geduurd.

De persoon die de tien miljardste download op zijn/haar geweten had, zou een iTunes cadeaubon van 10 duizend dollar ontvangen. Toen Apple de Britse winnares Gail Davis opbelde om het goede nieuws door te geven, verbrak zij het telefoongesprek met de woorden: “Hartelijk bedankt maar ik ben niet geïnteresseerd.”

Davis dacht dat ze in de maling werd genomen, omdat niet zij maar één van haar dochters de applicatie had gedownload. Haar dochter vertelde haar dat het geen grap was, waardoor Gail Davis in paniek raakte en ze Apple terugbelde. De helpdeskmedewerker wist van niets en kon haar niet verder helpen. Apple liet het er echter niet bij zitten en belde een paar uur later weer, waardoor de winnares toch de bon van tienduizend dollar in ontvangst kon nemen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!