Corio start betaald parkeren per 10 minuten

Corio voert in enkele van haar parkeergarages een vernieuwde tariefstructuur in voor betaald parkeren. Consumenten betalen vanaf heden in de parkeergarages bij Hoog Catharijne en Springweg voor elke tien minuten dat zij parkeren. Voorheen werden de tarieven berekend voor hele uren.

Het tarief in de parkeergarages in Hoog Catharijne is nu vijftig eurocent per tien minuten. In de parkeergarage Springweg rekent men zestig eurocent per 10 minuten af. Door deze nieuwe manier van afrekenen, gaat het merendeel van de bezoekers minder betalen voor het parkeren.

Naast de nieuwe tariefberekening, worden de garages van Corio in het centrum van Utrecht de komende periode zelf ook onder handen genomen. Met het oog op veiligheid, zijn de looppaden in de garages van Hoog Catharijne verbeterd en is het verlichtingsniveau verhoogd. Er is tevens aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Zo is de garage aan het Moreelsepark inmiddels voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Corio is één van de grootste beursgenoteerde beleggers in vastgoed, met een focus op retail in Europa. De portefeuille van 7,2 miljard euro bestaat voor 95 procent uit winkelcentra in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Turkije.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!