Groupon wil eigen knop op kassa

Groupon denkt aan een aparte knop op kassa's voor speciale Groupon-aanbiedingen. De kortingsspeler is in gesprek met fabrikanten van kassasystemen en bekijkt mogelijkheden die het voor deelnemers en bedrijfseigenaren makkelijker moet maken om kortingsbonnen te gebruiken.

Volgens VeriFone Systems, een grote fabrikant van elektronische betalingsystemen, is het mogelijk om coupons van Groupon op zo'n manier in de markt te zetten, dat het net zo makkeljk is om dit te accepteren als een creditcard van een grote maatschappij. De fabrikant is een van de bedrijven dit met Groupon in gesprek is.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van die speciale Groupon-knop op de kassa’s die de fabriek uitgaan. Het zou eigenaren van het midden- en kleinbedrijf helpen de heftige, korte toestroom van klanten te verwerken die ze soms krijgen na het plaatsen van een aanbieding via Groupon.

Directeur Rob Solomon vertelt tijdens de Bloomberg Businessweek dat zijn bedrijf meerdere opties bekijkt, zonder hier een tijdsplan bij te noemen. "Het is vaak een kwestie van vallen en opstaan: testen en leren."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!